Per Nordling ny styrelseordförande och Mikael Lindblom ny VD i Medius AB.

2012-06-14


I samband med bolagsstämman den 11 juni 2012 valdes sittande VD, Per Nordling till ny styrelseordförande i Medius AB. Därmed utsågs också Mikael Lindblom som ny VD i Medius AB.

Medius har som bolag under de senaste åren genomgått period av snabb förändring och stark tillväxt. Bolaget står i den fortsatta expansionen inför ytterligare utmaningar, vilket kräver fokus från både styrelse och ledning.

Styrelsen kommer att förstärkas med Per Nordling, som i sin nya roll som styrelseordförande kommer att stödja styrelsens arbete på heltid. I den nya rollen ingår även ansvar för strategiska frågor kring försäljning och produktutveckling.

Mikael Lindblom har, i rollen som VD för Medius Sverige AB och ansvarig för Skandinavien, med framgång hanterat båda roller. I rollen som ny VD för Medius AB kommer Mikael att fokusera på bolagets fortsatta utveckling, där lönsamhet och internationell expansion ses som centrala områden.

För mer information kontakta:

Per Nordling, Styrelseordförande Medius AB Mail: Per.Nordling@medius-group.com

Pressreleasen kommer från: Newsdesk

Bookmark and Share

 
 
blog comments powered by Disqus
 
 

Uttryck dina åsikter

Kommentarer
Håller du inte med om recensentens synpunkter på produkten eller har du något att tillägga angående den senaste nyheten?
På Teknikfreak kan du komma med dina kommentarer på våra nyheter, recensioner och tips & trix. Dina synpunkter är viktiga.