SIGMA APO MACRO 180mm F2.8 EX DG OS HSM

2012-07-13


Nu lanseras Sigma APO MACRO 180mm F2.8 EX DG OS HSM. Det är det första optiskt bildstabiliserade 180mm tele-makro objektivet i världen med en avbildningsskala på 1:1 och en maximal bländare på F2.8. Bildstabiliseringen ger en effektiv korrigering i upp till  4 steg längre slutartid än normalt och systemet kompenserar för kameraskakningar även i makroområdet. Objektivet har en konstruktion bestående av tre FLD linser vilket ger ett lågt brytningsindex och låg spridning av ljuset. Tillsammans med ett snabbt och tyst flytande inre fokuseringssystem återges extremt hög optisk prestanda från oändlighet till 1:1 makro. Antireflexbehandlingen i flera lager reducerar reflexer och spökbilder och ger skarpa bilder med hög kontrast även i motljus. Metalldelar används i linstrumman för att säkerställa hög hållbarhet hos kroppen och bajonettfattningen är av mässing. Objektivet kommer med fattning för Canon, Nikon, Sony och Sigma.

Sigma marknadsförs av Tura Scandinavia AB

Facebook: Vi som gillar Sigma
Facebook: Tura Scandinavia AB

Specifikation
- Filterstorlek: 86 mm
- Närgräns: 47 cm
- Diameter x Längd: 95 x 203.9 mm
- Vikt: 1.640 gram 
 
  

Pressreleasen kommer från: Newsdesk

Bookmark and Share

 
 
blog comments powered by Disqus
 
 

Uttryck dina åsikter

Kommentarer
Håller du inte med om recensentens synpunkter på produkten eller har du något att tillägga angående den senaste nyheten?
På Teknikfreak kan du komma med dina kommentarer på våra nyheter, recensioner och tips & trix. Dina synpunkter är viktiga.