YOYOViewer miniprojektor för smartphones och laptops finns nu hos The Phone House

2010-06-04


YOYOViewer projicerar inte bara skärmen på smarta mobiltelefoner, laptops och spelkonsoler, den fungerar även som fristående mediespelare med inbyggd högtalare.

Yoyoviewer K1511 miniprojektor kan anslutas både till laptops och till smarta mobiltelefoner. Miniprojektorn kan även användas som mediespelare.

Interminnet är på 1 GB och det finns plats för microSD-minneskort.  Bilden blir 70 cm stor och batteritiden är upp till 90 minuter. Anslutning till mobilen med 3,5 mm AV-kontakt. Stativ, laddare AV- och USB-kablar medföljer.

Läs mer om Yoyoviewer K1511 på www.yoyomotion.com eller www.phonehouse.se

Pris: 2499:-

Källa: The Phone House
Pressreleasen kommer från: http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/thephonehouse/pressrelease/view/yoyoviewer-miniprojektor-foer-smartphones-och-laptops-finns-nu-hos-the-phone-house-419753?utm_source=rss&;utm_medium=rss&utm_campaign=Alert&utm_content=pressrelease

Bookmark and Share

TAGGAR
The Phone House IT
 
 
blog comments powered by Disqus
 
 

Uttryck dina åsikter

Kommentarer
Håller du inte med om recensentens synpunkter på produkten eller har du något att tillägga angående den senaste nyheten?
På Teknikfreak kan du komma med dina kommentarer på våra nyheter, recensioner och tips & trix. Dina synpunkter är viktiga.